Over Connectar Welkom op de website van Connectar! Ik ben Janine Vredenberg en verbonden aan Connectar. Via Connectar kan ik ruimte geven aan mijn persoonlijke roeping. Dat betekent dat ik mijn nectar mag laten stromen voor jou of jouw werknemer. Daarom  leef en werk ik door, voor & met energie. Wat heeft mij geïnspireerd om anderen in hun ontwikkeling te ondersteunen? Mijn werkervaring als HRM-adviseur, de opleidingen die ik heb gevolgd en mijn persoonlijke- en spirituele ontwikkeling en levenservaring. 

Verbinden met nectar

Nadat ik de opleiding tot loopbaancoach heb afgerond ben ik gestart met de opleiding voor Malvatherapie en inmiddels een bloeiende praktijk. Door (loopbaan en HSP)coaching te combineren met Malvatherapie beschik ik over meer mogelijkheden om je te laten verbinden met jouw eigen nectar, de zoete levensenergie. Dit is een goede basis voor het ervaren van balans in het dagelijks leven en keuzes in je loopbaan en in je privéleven. Door zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren om nectar te vinden en balans te kunnen ervaren,  bied ik sinds twee jaar ook workshops gericht op het krijgen en houden van vitaliteit.  

We mogen groeien

In plaats van 'een leven lang leren', stelt Connectar 'Lang Leve Leren' centraal in de dienstverlening. Niet alleen omdat de maatschappij het vraagt van jou of van de werknemers, maar ook omdat we mogen groeien in ons eigen proces en bewustzijn. Ontwikkelen kost niet alleen energie, maar geeft ook energie en nieuwe mogelijkheden. 

Kernwaarden

Vanuit Connectar wordt samen gewerkt vanuit deze kernwaarden: bewustzijn, bezieling, eigen verantwoordelijkheid, energie(k), informeel, integriteit, ontwikkelen, respect, vertrouwen, verbinding en veiligheid.

Beroepsverenigingen

Uiteraard blijf ik mijzelf ook als professional ontwikkelen, waardoor ik via Connectar de juiste ondersteuning kan blijven bieden. Dit doe ik uiteraard door de ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt en loopbaancoaching te volgen en bijscholingen te volgen voor Malvatherapie. Ik ben aangesloten bij:  

·         BvMT (beroepsvereniging

          van Malvatherapeuten)
·         LVVV (beroepsvereniging 
          Landelijke Vereniging van 
          Vertrouwenspersonen

·         TMA gecertificeerden

·         mBIT coach gecertificeerden